Post by roricttubfeti on Feb 12, 2022 18:36:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ پزشکان بازی های دندانپزشکی ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ پزشکان بازی های دندانپزشکی IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب های glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ پزشکان بازی های دندانپزشکی 2022 version ▞▞▞
نصب کردم بد بود نصب نکن خوب نیست
این یک برنامه بازی چالش برانگیز است. تمام سطوح این بازی بسیار خوب است. هر سطح نسبت به سطح قبلی دشوار است. این بازی را حتما دانلود کنید و لذت ببرید.
به نظر من خوبه بد نیست
بدنیست
تات
بازی واقعا خوب و آموزنده است. کار خوب
حال آدمی جوری میشه
این یک برنامه خوب است. اما کمی خسته کننده است زیرا فقط آن را فشار می دهید. ولی خوبه
عاااالی
بد نیست
خوبه بد نیست 👏👏👏
من عاشق بازی هستم اما تبلیغاتش خیلی زیاد است!!! اوه! کایریتا
بازی دکتر واقعا یک بازی بسیار شگفت انگیز و خارق العاده است. در این بازی دستگاه ECG ضربان قلب را همیشه تعیین می کند. خیلی خوبه من عاشق این بازی هستم
Larva Heroes: Lavengers Акционе oogu
بازی دکتر بسیار زیبا، دوست دارم آن را بازی کنم، اما باید سطوح بیشتری را اضافه کنید تا جالب تر شود
من فکر می کنم این بازی XOXO کمی ترسناک است اما من آن را دوست دارم. این بازی در مورد پزشکان است که میتوانیم بدانیم پزشکان چگونه زخمها را درمان میکنند. از شما برای ساختن این بازی متشکرم-!!♡
بازی خوبیه بچه ها همینطور ادامه بدین اما سطحش زیاد نیست لطفا درستش کنید اما ❤️دوستش دارم
آنها چیزی را در اینجا نشان داده اند و بازی در واقع متفاوت است و عکس هایی که آنها نشان داده اند با آنچه در بازی است مطابقت ندارد من بسیار ناامید هستم و آن را حذف می کنم.😠
در واقع بازی برای بچه ها خوب بود، بازی سرگرم کننده بود اما اولین عمل برای من کمی عجیب بود؟ پس از انتقال قلب جدید بیمار، از قبل می خواهد بریدگی قفسه سینه او را ببندد بدون اینکه قسمت از دست رفته قفسه سینه او را برگرداند. لطفا قسمت گم شده قفسه سینه او را برگردانید
بازی خوبیه بهتر از تمام بازی های پزشکی ولی بعد از یک مدت خسته کننده میشه چون مراحلش کوتاه و تکراریه مراحلش بیشتر بود خیلی بهتر میشد
سلام من سولماز هستم 12 ساله هستم . این بازی هم رتبه ۱۲ سال به بالا را دارد؟
کیفیتش افتضاحه اصلا نسب نکنین خیلی خیلی کیفیتش پایینه 감사합니다.
Doktor Surgeon Laro Sa Ospital Role Playing rkm
ممنون برای آوردن این بازی من همه چیز را در مورد آن دوست دارم به جز تبلیغاتی که بسیار هستند 😀😍🤩
کیرم دهنه سازنده این بازی
Doktor Surgeon Laro Sa Ospital Role Playing rkm
خیلی بد است
این بازی خوب است اما در این بین تبلیغ آمده بود و از بین نمی رفت. من فقط 2 ستاره می دهم
بابا این فقط دوتا مرحله داره بس بقیه مرحله هاش رو چرا باز نمیکنه
این بازی خیلی بد است!! حتی به شما نمی گوید چگونه بازی کنید، فقط می گوید بیمار نیاز دارد... هر چیزی که نیاز دارد اما به شما دستور نمی دهد. و هر 20 ثانیه مثل تبلیغات وجود داره!!! من به این بازی امتیاز صفر ستاره می دهم زیرا بد است اما حداقل آن 1 است!! فضای ذخیره سازی خود را برای این بازی احمقانه هدر ندهید 😤😤😤😤
من نیاز به تبلیغات را درک می کنم، اما بعد از هر کاری که سعی کردم انجام دهم، تبلیغات زیادی وجود داشت. من نتوانستم از بازی به طور کامل لذت ببرم زیرا تبلیغات بیش از حد کشته شده بودند.
به نظرم خیلی عالیه
این یک بازی جالب است اما وقتی فشار خون بیمار را اندازه می گرفتم بنابراین SYS 101 بود که کاملاً پایین است همانطور که باید 120 می شد و DIY 70 بود که همچنین پایین است باید 80 باشد اما آنها آن را درست می گفتند. اطلاعات غلطی هم به ما میده و یه چیز دیگه اینکه دمای بیمار 99 بوده که الان توسط یه دانشمند درست میشه ولی بازی دمای خیلی بالایی میداد پس میخوام بگم با گذشت زمان لطفا بازیتون رو آپدیت کنید.
شخیلی خوبه دلیل اینکه یه ستاره کم دادم بخواطر تکرار مرحله ها هست
بازی خوبی هست ولی همش تکراری میاره
خیلی بد.خیلی بازیش مزخرفه.خیلی مسخرس.پیشنهاد میکنم نصب نکنید چون واقعا نتتونو حدر میدید 1ستاره هم زیادشه.من ستاره دادم فقط بخاطر اینکه نطرمو بگم
اگر بخواهید یک بازی خسته کننده غیرواقعی با گرافیک بد بازی کنید، گرافیک بد است و خود بازی خسته کننده است.
واقعا واقعا افتضاح بود🤢🤢همچنین گرافیکش خیلی بد بود و فقط چند سطح داشت. هرگز آن را دانلود نکنید! باعث پشیمانی شما می شود...
تخممرغها ششمین و از همه زمانها هستند و ما هیچ مشکلی برای حل مشکلاتی نداریم که میتواند باعث ایجاد این بیماری و 7 یا بیماری یا ایجاد آن میتواند بر سایر بیماریهایی که بر عملکرد سیستم ایمنی آنها تأثیر میگذارد تا یک وضعیت خاص تأثیر بگذارد و توسط پزشک و متخصص غدد درمان میشوند. در مجموعه ای که می تواند به 9 بیمار و بیمارانی که نیاز دارند کمک کند درگیر بوده و پزشک فعالی است
خوب و عالی 👏🏻👏🏻👏🏻
بازی خوبیه فقط مراحلش کمه
باید سطوح بیشتری داشته باشد. خوبه ولی سطح من فقط دو روزه تموم شد 🙄🙄